onsdag 18 maj 2011

Dagen idag


Min dag i två bilder.
Och: jag ska vara med i Studio Ett idag, och prata om fri lek med mera. Lyssna 16.10.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Hörde dig på p1 just och fick leta mig hit. Visste inte ens att jag saknat dig men det här var läsning som jag kommer återkomma till. Kämpa på! I min bokhylla har jag en av dina böcker och den brukar vara på utlåning lite jämt om. Bra så!

Verkligheten utanför MEDIA-stockholm sa...

Lilla Tinni-gumman: du framstod som hysterisk och närmast okontrollerad i debatten med Sveriges viktigaste högerbloggare Johan Ingerö. Du har grymma trovärdighetsproblem nu lilla gumman. Att anklaga Ingerö för näthat som han inte är skyldig till och försök ljuga ihop en historia om något Ingerö skulle ha skrivit på twitter var oerhört lågdebattnivå. Nu har du lagt krokben för genuspedagogikens trovärdighet, man får tacka för de. Bra jobbat lilla gumman.

Grannfrun sa...

Men så festligt att bli kallad lilla gumman igen. Det var flera år sedan någon tog till det gamla goda knepet.

Jag gillar små gummor by the way.

Anonym sa...

Lilla Gumman??? Lilla Grannfrun är det väl?

Du klagade över att du blivit överöst av snuskkommentarer på din blogg. Måste varit tidigare för det märks inte av här.
Tror emellertid att det är oklokt att kasta böcker bara för att man inte gillar dem av principskäl. Man får en bokbålskänsla.

Alvin Stoltz

Grannfrun sa...

Alvin Stoltz. Jag är som tur är inte överöst här, men det har kommit otäcka kommentarer. Här på bloggen har jag tagit bort dem, alla utom en. Det känns så otäckt att ha dem här. De gör mig rädd. Det känns extra knasigt att ha dem på en barnboksblogg på något sätt.

Böcker jag inte gillar brukar jag ge till Stadsmissionen. Det har hänt ett par gånger att jag har kastat böcker. Jag är emot bokbål.

PS. Jag är inte så liten. Jag är 170 lång och 40 år.

Anna Åkesson sa...

Hej Tinni!
Ville bara uttrycka min stora uppskattning för det som du gör. Uppriktigt sagt kan jag verkligen inte alls förstå att någon kan bli så upprörd för det du skriver/säger. Tänk vilka galningar det finns, och så länge klimatet är sådant måste vi anstränga oss ännu mer för att våra barn ska bli trygga och toleranta människor som inte hoppar på andra. Responsen på din artikel gör mig mörkrädd... Fortsätt framåt - heja, heja, heja!

Grannfrun sa...

Tack tack tack anonym 1 och Anna Å.

Ann sa...

meh! Vad är det här för lilla-gummande? I en debatt!