tisdag 8 januari 2008


En av de roligaste grejerna med Facebook är alla sjuka grupper som skapas. Min kompis Sam är till exempel med i Föreningen för tjock-tv. Fler borde engagera sig.

6 kommentarer:

Lisa sa...

here i come!

Anonym sa...

Vi var på Hagbytippen häromdagen och häpnade över den enorma högen med dumpade tjock-tv:s. Kändes sorgligt och nästan som ett monument över den klimatångest som fortfarande ligger som en våt yllesjal runt halsen...

Hanna sa...

Våran tjockteve sjunger på sista versen. Mest för att den är så stor och klumpig att den måste stå på en låg tevebänk och vara ett utmärkt target för vår dotters kladdiga, klåfingriga fingrar. Hela nederdelen är tejpad med kartonger och dylikt för att hon ska lära sig att man inte ska byta kanal eller justera ljudet så fort teven är på.

Jag vill verkligen, verkligen ha en lätt, platt, vacker fjäderteve att hänga på väggen, långt bort från alla världens bebisfingrar...

arvid sa...

Hej!
Hälsa på mig på min blogg hälsar Arvid.

Anonym sa...

Hittade din blogg idag och det var den roligaste, bästa, mest intressanta, wow, blogg jag läst. ever.
fastnade...
nu måste jag sluta läsa men jag ville bara säga att jag verkligen kan relatera till det du skriver.
TACK!
/Sia

Grannfrun sa...

Tack Sia (och masarinmamman och sunkmamman och trogna lisa). Så himla kul att höra. Ibland undrar man vilka ni är, alla ni som klickar in på grannfrun. Nu fick jag blodad tand att fortsätta!