onsdag 26 maj 2010

Långa ben 2


Den 4 september 2007 startade jag Grannfrubloggen efter att ha läst och gillat Anna-Clara och Thomas Tidholms bok "Långa ben" så mycket att jag ville hylla den mer än bara hemma i köket.
Den 20 februari 2009 la jag ner skrivandet. Det var väl en flytt som kom i vägen antar jag.
Idag, den 26 maj 2010, drar jag igång igen. Det blev högtidligt det där, och det är det också. Hoppas några läsare hittar tillbaka. Anledningen till att jag börjar blogga igen? "Långa ben"! Igen (på sätt och vis). I förra veckan pratade jag och några till om Ebba Witt Brattströms nya bok "Å alla kära systrar" i P1:s Nya vågen (ni som är intresserade kan lyssna här), och jag outade mig själv som radhusfeminist. Dagen efter hörde Anna-Clara Tidholm av sig och uttryckte hur viktig de vardagsfeministiska frågorna är, lite för att peppa mig tror jag. Det lyckades hon med!
Inte nog med detta. I förra veckan, innan radioprogrammet, hade barnen plockat fram "Långa ben" ur hyllan för kvällsläsning och vi hade läst den flera dagar i rad och i och med att jag är lite inne på synkronicitet så startar jag bloggen igen.

Hängde ni med?
Det gör inget.

4 kommentarer:

klara sa...

ja vi hängde med! guuu va kul att du drar igång igen!!

Lisa sa...

Visst hänger vi med - i såväl resonemang som blogg. Härligt att du är tillbaka!

Lotta sa...

Kul att du tar upp bloggen igen, Tinni. Och nu måste jag ju bara läsa Långa ben som jag helt har missat tidigare!

Grannfrun sa...

ja, häng med!