fredag 28 maj 2010

Bloggeri och bloggera


Vaknade alldeles för sent, gick inte ur sängen förrän kvart i åtta. Slängde i mig gröt och på med kläder, tänkte på att jag inte får missa min klipptid kl 10, cyklade till dagis med treåringen, lämnade, tog en kaffe på ett café, svarade på några mejl och träffade min förläggare som peppade mig på ett mycket föredömligt sätt, kunde inte betala kaffet för jag hade inga pengar i plånboken och de tog inte kort, cyklade till bankomaten, såg Lars Ohly cykla Hornsgatan fram i sakta mak (vackert!), fick inte ut några pengar på bankomaten "inga pengar på kontot" (herregud, händer detta bara mig? Är jag 17 år?).

Klipptiden! Fan.
Ringer, får ny tid på tisdag.

Cyklar förbi Seriegalleriet på St Pausgatan 14 och ser att Lotta Geffenblad ställer ut originalillustrationer från sin "Betty mitt i natten" där. Väldigt vackra. Skulle gärna köpa, men men (4 000 för illustrationen ovan och inga pengar på kontot). Ni har väl läst hennes "Astons stenar"?

Ja, det var min dag so far. Och klockan är bara 11.30.

Dagens outfit?
Okej då: Vita jeans från H&M, randig tröja från Vila, kofta (kulturig) och fejkskinnjacka. Och Converse ("en snabbfix för den som vill framstå som lagom alternativ"). Thats me.

4 kommentarer:

Grannfrun sa...

tror ni att jag måste betala två klipptider nu?

Anonym sa...

"St Pausgatan". Vad fint. Tänk om den hette så...
/Åsa

Grannfrun sa...

:)

Klara sa...

tinni du är ett geni, jag döööör av den här beskrivningen av din morgon. så kul!! och känner igen mig sjukt mycket. det ÄR inte bara du!!