måndag 3 mars 2008

Förresten...

Vilken är er fulaste bok?
Som ni bara inte orkar varken läsa eller ens titta på?

Come on!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Annika Lantz "9 1/2 månad" är skitful. Men jag läste den ändå, och den var hysteriskt kul.

Pella

Anonym sa...

Jag har en svårartat ful version av "Mitt Afrika". Ett 80-talsgräsligt foto och fulaste fula typsnittet. Hur kan man göra ett dåligt omslag med en så fin titel (boken vet jag inte om den är bra, för jag kommer mig aldrig för att läsa den. Pga omslaget).

Amanda

Anonym sa...

Det var en bok som jag slängde för ett par veckor sen när jag rensade min källare. Bytte bok i en boklåda på ett vandrarhem i thailand för massor med år sedan och det enda som fanns som inte var på tyska var Jackie Collins - Hollywoodfruar och jag tänkte att det är bättre än inget och man kanske skulle prova innan man dissade. Men det gick bara inte, omslaget var ju otroligt motbjudande ( 80 tals foto på två smala ben som står isär ) så det gick inte ens att öppna boken, och det gjorde nog inget eftersom inlagan nog var ännu värre.

// Lina

Anonym sa...

Helt klart Montecore. Det kan inte sägas för många gånger. Lika ful som författaren är snygg, eller var, kanske, han är ju lite för mycket oduschad kulturkofta nufölrtiden, men det verkar jag vara ensam om att tycka.