fredag 14 september 2007

Bennys mamma

Alltså: så här trött som jag är nu är inte normalt. Det känns som att det är nåt med hjärnan. Som om nån har hällt i ljummen sirap ungefär. Jag kan inte låta bli att misstänka alla trådlösa nätverk som finns runtomkring mig hela tiden. Jag vet att det är hokuspokus-snack för många, men inte för mig. Jag är skeptisk till trådlösa grejer.
Fråga nummer 1: vad skall man egentligen sätta på för musik när man känner sig så här? Lugn klassisk så att man blir ännu coolare, eller något uppiggande som kanske får benen att spritta?
Fråga nummer 2: varför varför VARFÖR ser grismamman i böckerna om Benny ut som en utsliten torparkvinna från tidigt 1900-tal? När det faktiskt inte är tidigt 1900-tal (för det finns moderna grejer på andra sidor i böckerna: datorer, hörlurar, dagis tex).

3 kommentarer:

Anonym sa...

ha ha ha. ja varför ser bennys mamma ut som hon gör egentligen. det är liksom inte det kvinnoideal man vill att ens döttrar skall ha...

Lisa sa...

det är rätt skönt att hon ser ut sån. Vem har inte känt sig som en utsliten torparkäring ett gäng gånger? men var är bennys pappa - den mansgrisen?

Grannfrun sa...

ha ha. helt rätt. så känner man sig faktiskt ganska ofta!